gratis sensor voor binnen

Overlegtafels Monitoring luchtkwaliteit en weer gratis sensor voor binnen

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #1089

  F_Ogg
  Participant

  Voor iedereen die geïnteresseerd is in een (binnen) sensor. Tijdens de E&A beurs in Utrecht wordt aan mensen die zich daarvoor opgeven een sensormodule meegegeven die o.a. CO2 meet en binnen is te gebruiken. De sensormodule is gebaseerd op het Arduino computer platform. Dit wordt meegeleverd.

  meer informatie: Meld uw bezoek hier gratis en reserveer nu het KISS LoRa platform!
  https://www.databadge.net/eena2017/reg/?link=fcf6f3fb027586d9d2df (http://eabeurs.nl/)

  Deelnemende exposanten ontwikkelen speciaal voor Electronics & Applications 2017 een beursgadget. Als bezoeker ziet u live op de beursvloer hoe de specialisten deze gadget assembleren in de Live Productielijn.

  De gadget KISS LoRa is een echt IoT-device: het meetplatform met Arduino is voor 1.800 bezoekers gratis op te halen! Wilt u met de gadget gelijk aan de slag? Ga dan naar de Hackathon in de LoRaWAN Boiler Room!

  33 exposanten hebben samen de gadget KISS LoRa mogelijk gemaakt. 1.800 bezoekers kunnen de gadget in vijf simpele stappen verzamelen. Registreer nu hier voor een bezoek aan de beurs en reserveer een gadget.

  Dit IoT-gadget biedt diverse omgevingsvariabelen (o.a. temperatuur, vocht, licht en co2). Door de LoRa verbinding en het speciaal ontwikkelde cloudplatform (via een webapp) kun je iedere plaats, bijvoorbeeld een werkplek, continu monitoren. De gadget geeft ook aan of er LoRa bereik (The Things Network) is. KISS LoRa is gebaseerd op een Arduino en daardoor ook te koppelen aan bijvoorbeeld thermostaten met open API.

Viewing 1 post (of 1 total)

You must be logged in to reply to this topic.